tirsdag 28. april 2009

Hva som gjør meg glad...

I et tidligere innlegg så ramset jeg opp alle mine erkefiender. Jeg tenkte, dæven... folk må vel tro at jeg er den kjipe fyren! Eller jeg tror vel ikke at dere tror det da egentlig :) blæh

Uansett, for å vise at jeg er en fyr som kan være i kjempehumør også så skal jeg snu denne liste-trenden omvendt på en måte...

Jeg har vel skrevet i et mye tidligere innlegg hva som gjør meg glad, men det var mer hva som gjorde meg glad rundt akkurat den perioden. Så denne gangen skal jeg lage en skikkelig liste over ting som gjør meg glad.

La oss begynne før jeg waster mer tid med tomsnakk...

8. Keltisk Pønk!



Hver gang jeg er i bad mood så hjelper det virkelig å sette på irsk-inspirert punkesanger! Tekstene handler som regel om litt alvorlige ting, men selve musikken gjør meg så utrolig gira og så utrolig glad. Jeg mener, tekstene kan handle om en ensom enkefrue som har mistet alle 3 barna sine i trafikkulykke og samme dag fått vite at hun lider av kreft og må fjerne begge lårene, og likevel så gjør sangen deg glad. Litt sykt, men likevel sykt digg!
Yndlingsbandene mine er Flogging Molly, Dropkick Murphys og Flatfoot 56! Sjekk dem ut, de er geniale. Sanger om store folketragedier med lystig musikk er behagelig for hjernen. Vitenskapelig testet. Tjohei!


7. Stand-up komikere



Jeg ser ikke på så mange stand-up komikere, men de jeg ser på er aldeles hysteriske... Pablo Francisco og Russell Peters må jo nevnes, men selve kongen er Dave Chappelle som dere ser på bildet her. Masse rasistisk humor, as I like it! Jeg ser opp til disse folkene, de sprer så mye glede... spesielt for min del!
Jeg skal ikke legge skjul på at det har alltid vært en drøm for meg å være stand-up komiker selv, det har jeg tenkt på lenge. Dessverre er jeg alt for nærtagende av hva folk sier om det jeg skaper, at jeg rett og slett ikke tør. Men hvem vet, kanskje jeg tør å stå fram en dag! Det er faktisk en halv håndfull personer som har sagt: "Dæven, du skulle vært stand-up komiker ass!" Jeg mistenker disse personene for enten å være full eller utilregnelig i gjerningsøyeblikket, men jeg velger å ikke bry meg om det! : D


6. Fri fra timen

Jeg simpelthen digger når læreren ved navn Leistad kommer inn i klasserommet mitt. For da vet jeg at læreren ikke er tilstede, og at vi heller får noen oppgaver vi enten skal gjøre eller diskutere med resten av klassen om, som så klart IKKE BLIR GJORT! STEIKE, LÆRERNE PÅ MOLDE VGS ER SÅ UTROLIG NAIVE! Blide og fornøyde går vi ut av klasserommet så snart Leistad<3 har ristet på bollehaka si<33 og tatt det eventuelle fraværet.
Siden vi fleste lider av kronisk skole-leihet, så er det utrolig deilig når noe sånt skjer... det er som å få livstids forbruk av øl til Jul! Eller... så bra er det vel ikke! Men det er fortsatt ganske bra.

5. Komiserier





OMG! Jeg får aldri nok av komiserier! Det er så fint å ha når jeg er furten eller kjeder meg. Det er flere å nevne i den listen. Serier som Scrubs, Simpsons, Family Guy, South Park, That 70's Show, Malcolm in the Middle og nå i det siste har jeg sett på serier som Arrested Development og The Big Bang Theory som dere ser på bildene... de er så bra! Big Bang Theory er en typisk nerdeserie da, men jeg tror de fleste kan le av den. "Heh, level 3 and she thinks she's rich... what a n00b!" LOL! Alle disse er så bra, og mange av dem er random humor, og alle vet at random humor er den beste form for humor! Jeg kan le i timesvis.
"Point out Iraq on the map!"
"It's right there!"
"That's China!"
"YOU'RE CHINA!"

Fantastisk...


4. Solskinn når jeg våkner



Det er ikke mye som er så deilig som dette... Når du våkner, gnir deg i øynene og ser ut vinduet... og det er blå himmel og solen skinner deg midt i øynene og trollbinder deg, så vet du at dette blir en fantastisk dag! Du bare vet det... du kjenner det i hele kroppen!
Jeg har aldri prøvd ecstacy, men jeg vil tippe at det er ca. sånn det føles! Du får en følelse av at nå kan ingenting gå galt! Selv om du får akkutt svineinfluensa (jada, jeg tenkte jeg måtte ta med et dagsaktuelt tema) så kan ikke det ødelegge dagen din, fordi du har våknet til solskinn denne dagen og du har aldri hørt om svineinfluensa akkurat nå!

Men nå er jeg trøtt og greier ikke skrive mer... det blir sikkert bare vanlig tull om kyllingporno og kjøttkake-curling!

Æsj, jeg bør legge meg... men stay tuned for god's sake!! Hvis dere har lyst å vite hvilke 3 ting som gjør meg mest glad! : D

Ha det rabarbra!

Ingen kommentarer: